Azi ma uitam prin portofoliul meu de site-uri generaliste, ma gandeam ce sa fac cu portalul e-4Com.Info, e destul de vechi – patru ani, nici la parametri nu sta prea rau, sa zicem un PR 4 estimat, PA ( Page Authority 27 ) si cateva subdomenii care zic eu trebuie mutate, cum ar fi All Moldova sau Pentru copii – cred ca astuia i-ar sta perfect pe Mamica.Org – nu-i asa? In rest cred ca aveti lista de site-uri, nu are rost sa mai zic de e4Ro – foarte vechi si la care tin mult, kLumea.Info si Ghimpele.Info – doua site-uri care zic eu au perspective.

Portofoliu ClubSeo de site-uri generaliste si de stiri regionale

Deci cum ziceam pe domeniul e-4Com.Info am mai multe site-uri, cel mai important mi se pare cel de turism, la care as adauga un site foarte vechi, InfoMedia. Cam asta ar fi de spus despre site-urile generaliste, sper ca nu am uitat ceva, a – am uitat de e-4u.info si el foarte vechi, dar neactualizat de mult, asa ca zic eu ca in concediul asta o sa ma ocup de el. Ar fi si pacat, avand o vechime de 5 ani, nu-i asa?

Cand ma uit cate site-uri au ramas in paragina ma doare capul, stau zi de zi si actualizez ClubSeo.Info, desi cred ca la limita de 500 de articole o sa-l las si pe el sa-si vada singur de viata lui, pana la urma cat poti sa scrii despre SEO sau filme turcesti? Daca s-ar gasi cineva sa mai cumpere sin cele 50 de domanii scoase la vanzare tare bine ar fi, pana la urma nu cer decat 1 euro pe articol unic publicat, nu mi se pare exagerat, nu-i asa?

Portofoliu site-uri ClubSeo