Cred ca multa lume s-a gandit sa-si instaleze un plugin SEO si sa reuseasca astfel sa-si imbunatateasca scorul in ceea ce priveste SEO on page. Cred ca poza de mai jos va lamureste pe deplin ce inseamna SEO in general, asa ca aici vom discuta daca te ajuta sau nu un plugin SEO, precum cel oferit de Yoast . Ce face el mai exact? In afara de faptul ca iti spune daca o anumita fraza oferita de tine drept KeyWord se gaseste in titlu, in primul paragraf si in textul articolului, iti configureaza partea de Meta description. In mare cam asta este una din sarcinile unei firme de SEO care se ocupa de partea de on page a site-ului tau.

Plugin SEO cu efect maxim pe termen lung

Un alt plugin SEO recomandat de multi este All in One SEO Pack, care pe langa cele enumerate mai sus se mai ocupa de sitemap, iar celor ce se pricep cat de cat la SEO le da posiblitatea sa analizeze si sa-si remodeleze articolul dupa principiile acceptate in marea lor majoritate de firmele care se ocupa de optimizarea unui site. In mare cam acestea sunt cele mai laudate plugin-uri SEO, eu le-am folosit pe ambele, nu sunt greu de configurat si folosit, doar ca in mare nu m-au convins de eficienta lor.

In mod evident un site trebuie sa aiba o structura clara, usor de inteles pentru cititori dar si pentru motoarele de cautare. Dar ce inseamna pana la urma usor de folosit? Existenta unei casute de cautare, a paginii de contact, un meniu care sa-ti permita sa navighezi pe site foarte usor. Mai departe? Probabil ca vom ataca acest subiect la o noua sectiune pe ClubSEO, care va veni in curand. Momentan sa ne bucuram de ceea ce avem deja publicat pe site.

Plugin SEO

Plugin SEO cu efect maxim pe termen lung