Probabil ca citind doar titlul nu ai sa intelegi nimic, ce legatura are un site despre SEO cu Petre Dalea sau proba de microfon la ClubSEO? Legatura este indirecta, l-am descoperit pe Petre Dalea comentand pe blogul lui Zoso, am vazut ca este cat de cat apropiat de vasta mea – nu ma prea pricep sa apreciez exact varsta din poze, dar parul alb ma face sa cred ca suntem cat de cat apropiati ca varsta, asa ca am zis de ce NU, scriem un articol despre el si vedem daca ajunge si pe la noi cu un comentariu.

Petre Dalea sau proba de microfon la ClubSEO

Despre Petre Dalea am inteles ca este pasionat de fotografie si vanatoare, are cel putin doua site-uri pe Ro, o pagina de FaceBook si cam atat am reusit sa aflu despre el la o cercetare sumara. Daca vom reusi sa-l aducem pe prima pagina, el va cauta numele sau si va lasa un mesaj la noi, inseamna ca am facut SEO? Habar nu am, daca ma pricepeam la asa ceva eram de mult bogat ca altii, asa fac doar un simplu experiment.

Domnule Petre Dalea, daca treceti pe aici, lasati-ne un semn ca sa stim daca ati fost sau nu curios ce se spune despre dumneavoastra, daca nu treceti pe aici, inseamna ca experimentul a esuat. Am vazut ca desi cititi destul de mult ce se discuta pe net, site-urile dumneavoastra nu depasesc 150 de unici pe zi, ma intreb de ce aveti doua? In ideea ca ambele au adresa legata de numele dumneavoastra, altfel nu eram asa de curios.

Blogger roman

Sursa foto: PetreDalea.ro