Vineri ati vazut ultimul episod din serialul Petale de singuratate [ sezonul I ], adica episodul cu numarul 50 din varianta originala. Serialul turcesc are insa doua sezoane,  deci mai sunt de vizionat inca 38 de episoade de peste doua ore fiecare. Stati fara grija, cele cinci prietene, desi au fost impuscate nu mor, nu moare nici Meral si nici una din prietenele sale. Chiar daca nunta lui Toprak cu Feride pare ca s-a terminat tragic, in episodul 51 ele sunt duse la spital si salvate.

Petale de singuratate – Sezonul 2 laAcasaTV, continuare

Dimineata Feride se trezeste fericita si descopera fetele, iar Kemal este dus la puscarie cu duba politiei. Mesude asteapta la poarta penitenciarului. Salvarea soseste la locul tragediei, duce cele cinci fete la spital unde sunt salvate. Asta veti vedea in sezonul doi din serialul Petale de singuratate, imediat ce Acasa TV va relua difuzarea.

In timp ce sunt operate fetele viseaza, primul episod din sezonul doi este putin mai fantastic – sa zicem asa – dar chiar daca asasinii revin la spital sa-si termine treaba, prima vizata fiind Kader – mama ei o salveaza. Cemre va merge o vreme cu carje, dar isi ca reveni si e complet. Va lasam sa urmariti episodele 51 – 88 pana la final,  speram sa va faca placere.

Petale de singuratate - Sezonul 2