Traim intr-o lume din ce in ce mai grabita, lipsa timpului facand azi din femeia moderna cumparatorul ideal al produselor de cosmetica si de intretinere personala. Asa se face ca azi periile rotative pentru par se vand mai bine ca niciodata, fiind solutia ideala pentru femeia modena si stilata care nu mai are timp sa mearga la coafor.  Peria rotativa Rowenta reprezinta investitia care te salveaza de fiecare data, iti protejeaza portofelul si te ajuta sa arati extraordinar.

Perie rotativa pentru par, cele mai bune preturi, cele mai bune oferte

Ce trebuie sa stiu despre o perie rotativa pentru par atunci cand ma decid sa cumpar una? Evident ca nu doar pretul unei astfel de perii este totul, va trebui sa ma decid in functie de cel maibun raport pret – calitate. Acum probabil te intrebi ce deosebeste o perie rotativa pentru par buna de una de duzina si cum stiu pe care sa o cumpar? In primul rand materialele folosite, pentru ca dele care folosesc cromul pentru a transmite caldura, desi sunt mai ieftine, se incalzesc mai greu si nu fac fata oricarui tip de par. Daca alegem o perie cu invelis din ceramica sau turmalina si ceramica vom avea un dispozitiv mai bun, mai rezistem si putin mai scump.

In afara de materialul din care este construita peria ar mai trebui sa stim ce dimensiune ne este cel mai de folos pentru parul nostru, evident ca o perie mica se potriveste pentru un par scurt si un amai mare pentru un par mai lung. Ar fi bine sa discutati si cu un hair-stilist sau macar cu cineva de la coafor, sa va dea un sfat profesionisti in legatura cu noua dumneavoastra achizitie.

Perie rotativa pentru par