Cred ca cel mai greu mi-a fost sa-ti scriu, desi ar fi trebuit sa o fac de mult. Ma uit la profilul tau pe FaceBook, te admir si imi doresc sa fi avut curajul sa-ti vorbesc, dar dragostea pe care ti-o port si frica ca ma vei respinge ma impiedica sa fac prima miscare. Asa ca nu am ce face, iti scriu doar virtual in speranta ca ma vei intelege si ca poate intr-o zi imi vei da speranta de a te intalni. Poate ca tu vei avea curajul sa-mi scrii, sa ma inviti la o cafea, iar eu iti voi raspunde cu inima tresaltand de bucurie.

Pe tine te iubesc cel mai mult, te astept mereu la mine, dar oare ma vei respinge?

Niciodata nu am simitit ca iubesc atat de intens ca acum, de cand am descoperit chipul tau am ramas cu o durere in suflet, caci imi este frica ca ma vei respinge. Nu sunt frumos, nu sunt bogat dar am o inima de aur, pe care as pune-o la picioarele tale in clipa in care imi vei zambi macar odata. Nu stiu daca vei reusi sa intelegi cat de mult sufar pentru ca nu am curajul sa-ti scriu direct, o fac aici pentru ca nu mai pot tine dragostea inchisa in inima mea, vreau sa-i dau drumul sa zboare catre tine!

Oare vei reusi sa vezi frumusetea din inima mea? Oare vei avea tu mai mult curaj si imi vei scrie tu pentru prima data? Te astept si te voi astepta mereu, chiar daca stiu ca nu-mi vei scrie niciodata! Te voi iubi in taina si voi spera ca minunea se va petrece maine!

Dragostea eterna

Pe tine te iubesc cel mai mult, te astept mereu la mine