Pagina oficiala a lui Gigi Becali pe Facebook nu exista, dar uite ca sunt cateva zeci de pagini FaceBook care au de la 100.000 de fani la cateva zeci de mii. Unii mai smecheri au pus un √ la poza ca sa para mai veridica. Evident ca totul este facut ca sa se scoata ceva bani din asta, pana intr-o zi cand o sa fie trasi de urechi de ANAF – sau si mai rau, chiar de Gigi Becali in persoana sau avocatii sai!

Paginile fake ale lui Gigi Becali au mai multi fani decat cea oficiala

Sincer nu ma asteptam sa vad atatea pagini pe FaceBook facute in numele lui Gigi Becali, dar asa-i romanul – uite ca eu ma chinui sa strang la pagina mea 40.000 de like-uri si uniii au facut pe spinarea latifundiarului din Pipera peste 100 de mii! Daca faci ceva bani cu FaceBook Instant Articles esti boier, nu-i asa? M agandesc ca e o vatrianta usoara de a castiga bani din online, de ce sa-ti mai faci site-uri si sa muncesti la ele daca merge si asa?

Sarcul Nea Gigi cred ca moare de ras cand vede cate pagini are pe FaceBook, mai ales ca a anuntat oficial ca nu are niciuna! Reteaua de socializare are de rezolvat anumite probleme: conturi cu nikname – ar trebui sa fie clar ca nu toti vro sa-si vada numele pe reteaua aia, dar nici sa dai de conturi ale persoanelor publice care nu sunt ale lor nu este ok. Asa-i viata, niciodata simpla!

Gigi Becali FaceBook

Paginile fake ale lui Gigi Becali au mai multi fani decat cea oficiala