In mod evident fiecare persoana are un ritm propriu de viata, asta incluzand inclusiv tabieturile de dimineata. Totusi studiile arata ca exista cateva lucruri care te pot inviora si iti pot oferi energia de care ai nevoie, daca incepi fiecare dimineata cu un dus. Asa am ajuns pe Club Seo sa avem si o rubrica noua, intitulata sugestiv “Buna dimineata“, unde speram noi sa va facem trezirea cat mai placuta, dar mai ales sa venim cu informatii utile. Speram sa facem asta mai ales acum cand am stabilit o conexiune cu proprietarii paginii de FaceBook cu acelasi nume.

Pagina Buna dimineata si sanatatea fiecaruia – sfaturile unui bun prieten

Cred ca cei mai in varsta isi aduc aminte ca dimineata la radio, dar si la televizor – pe vremea cand era program, se dadeau exercitii fizice pentru cei ce voiau sa fie in forma toata ziua. Ei bine acesta este unul din sfaturile prietenulu meu, faceti gimnastica in fiecare dimineata, oricat de putin ar fi ( dar nu mai putin de 5 minute ), faceti gimnastica de inviorare! Ai sa vezi ca nu este greu deloc, dupa maxim o saptamana te obisnuiesti si nici macar nu o sa-ti dai seama cat de repede a inceput sa-ti placa. Pentru cei casatoriti si mai lenesi propunem sa va incurajati reciproc, in plus va fi un timp petrecut impreuna in mod placut – dar si util!

Tot de dimineata este bine sa serviti si micul dejun, nu sariti peste el si nu va rezumati la cafea, veti fi plini de energie dar si mai sanatosi, este deja stabilit stiintific ca micul dejun este cea mai importanta masa din zi! Iar ultimul sfat de azi este sa nu te grabesti, fa totul in tihna, pune ceasul sa sune cu 10 sau 20 de minute mai devreme si vei vedea castigul in doar cateva zile!

Buna dimineata

Pagina Buna dimineata si sanatatea fiecaruia