Cand am creat pagina de FaceBook “Buna dimineata” am sperat ca va fi una dintre paginilile interactive de succes, iata ca azi am depasit primii 2000 de fani, evident o cifra mica in comparatie cu potentialul ei, de aceea credem ca va trebui sa-i rugam pe admiratori sa-si invite si ei la randul lor prietenii alaturi de ei, pe una dintre cele mai “matinale” pagini de pe FaceBook!  Sunt curios daca vom reusi acest deziderat, mai ales ca suntem in competitie directa cu o alta pagina detinuta de Club Seo, “La multi Ani!”.

Pagina Buna dimineata a depasit azi 2000 de fani – pasul urmator 5000!

Pagina de FaceBook La multi ani are deja peste 4.000 de fani, deci Buna dimineata este abia la jumatate, poate si pentru ca urarile de ziua celor dragi sunt mai importante decat salutul de dimineata, cine stie? Nu este nici pe departe o pagina cu multi fani, avem chiar si 20.000 pe alte pagini, dar acelea sunt de interes general, lumea vine si cauta informatii, pe cand cele doua sunt exclusiv pentru a ura prietenilor si celor dragi ceva haios.

Daca vom reusi totusi sa facem macar o postare virala, atunci cu siguranta numarul de fani ar creste exponential. Nu vrem sa promovam paginile noastre, nu vrem sa intervenim cu nimic in evolutia lor, ne dorom sa vedem ca lumea incepe sa interactioneze, sa aduca poze noi, sa-si ureze macar din cand in cand un calduros “buna dimineata“, sau un La multi ani atunci cand este cazul!

Stam si analizam cam ce am putea promova pe aceste pagini, ceva care sa le faca o reala placere fanilor, caci pana la urma la asta se rezuma totul, la socializare, comunicare si utilitate, nu-i asa?

Pagini Facebook

Pagini Facebook cu multe like-uri