Serialul Lupta rozelor continua si inca ne tine cu sufletul la gura, oare Ömer Hekimoğlunun moare sau dispare si este gasit dupa ce pleaca in plina furtuna pe mare? Dar sa nu ne grabim si sa anticipam, primul soc o sa-l avem dupa ce familia frumoasei Gulru este invitata la masa, la cererea lui Cihan, pentru a- face pe plac sotiei. Evident cel mai mult se va bucura Yonca si Yaygın ( nu inteleg nici acum de ce Mesude nu a divortrat de el), doar ca desi nu te asteptai sa o vezi prea repede pe Gülfem revenita acasa, uite ca ea se intoarce.

Ömer Hekimoğlunun moare sau dispare si este gasit? Cum reactioneaza Gülru!

Evident ca ati remarcat ca actiunea serialului Lupta rozelor se desfasoara pe doua planuri, familia lui Taner si cea a lui Gülru, iar mama tanarului Taner – Mebrure a fost stransa de gat de sotul ei cel malefic, Şevket. Daca pana acum mama a reusit sa tina ascuns de fiul ei faptul ca are semne pe gat, azi se va afla adevarul. Ce va face Taner? O va certa tot pe mama sa!

Dar acum sa revenim la Gülfem si Ömer, care in episodul de ieri ati vazut ca s-a dus la ea acasa, o convinge sa revina la vila si peste ce dau ei cand ajung? Peste intreaga familie a lui Gülru cu Cihan la masa. Pentru prima data Mesude, care stie acum cine este vinovat de moartea tatalui ei, ia initiativa si o palmuieste pe fosta ei  sefa. Evident ca surorile mai mici nu pricep nimic, dar sa nu ne grabim si sa va lasam sa vizionati si episodul de azi din serialul Lupta rozelor de la ora 19:30 pe Acasa TV.

Evident ca nu o s ava dezvaluim chiar toate secretele din serialul turcesc de la Acasa TV, dar speram noi ca ceea ce va spunem sa va faca si mai pasionati si sa urmariti in fiecare zi de luni pana vineri toate episoadele din serialul Lupta rozelor.

Omer, Gulru si Cihan

Ömer Hekimoğlunun moare sau dispare si este gasit?