Cu siguranta ca nu am fi un site serios daca nu am avea si o categorie de Oferte, unde cititorii sa-si poata publica serviciile oferite sau de ce nu, cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in mediul online sa-si publice anunturile. Cei care vor sa vanda site-uri sau domenii au la dispozitie de acum un magazin virtual, unde pot publica gratuit – cu specificatia expresa ca anuntul trebuie formulat sub forma unui articol, de minim 250 de cuvinte, fara link sau cu link nofollow.

Oferte, servicii si locuri de munca in mediul online

Pentru cei ce ofera servicii: va rugam sa fiti cat mai expliciti in prezentarea serviciilor, sa fie clar ce oferiti si ce preturi practicati. NU se accepta formulari laconice cu mentiunea “detalii in privat“. Deasemenea pentru cei ce doresc putem oferi serviciul de escrow ( garantarea tranzactiilor ) pentru un comision de 2% din tranzactie + comisioane de transfer ( costuri bancare, etc. ).

Vanzare site-uri si domenii: atunci cand doriti sa vindeti un site sau un domeniu, indiferent de TLD – postati doar acele informatii care credeti ca sunt utile, de la trafic si pana la venituri pe sase luni, un an. Din experienta va spun ca in general veniturile din ultimile sase luni sunt mai concludente decat cele pe un an sau pe trei luni. In mod evident un site poate creste sau scade in venituri, in functie de foarte multi factori, ceea ce recomandam la stabilira pretului este potentialul site-ului si evdent investitia facuta. Multi cred ca pretul unui site este dat de veniturile directe pe o anumita perioada, visand ca poti sta si incasa bani fara sa faci nimic. ERONAT!

In rest va urez succes in afaceri si sper sa va prinda bine aceasta noua categorie de pe site-ul ClubSEO.

Magazin Virtual

Oferte, servicii si locuri de munca in mediul online