Daca ai pierdut ofertele de Black Friday de anul acesta nu este totul pierdut, pentru ca Flanco are reduceri intoata luna decembrie, deci fii cu ochii pe noile oferte! Eu de exemplu am gasit cel mai bun pret pentru Samsung GALAXY S7 Edge, cu 32 GB spatiu de stocare. Eu zic ca merita sa-ti faci si tu un cadou de Craciunm, asta daca nu vrei neaparat sa vezi oferta de pret pentru noul Samsung Galaxy S8, care te asigur eu ca te va ustura la buzunar!

Oferte de sarbatori la Flanco – reduceri si cadouri pentru toata lumea

Ai asteptat tot anul, ai pus bani deoparte tocmai ca sa profiti de reducerile de la sfarsitul anului, deci pentru cei pasionati de IT&C, electrocasnice si chiar pentru iubitorii de bricolaje exista oferte de nerefuzat. Asa cum ziceam eu am ales sa-i fac cadou sotiei un smartphone Samsung GALAXY S7 Edge la cel mai bun pret din Romania! Iar pentru ca la Flanco gasesti totul la un pret mult mai mic decat la alte magazine, eu trec pe la ei in fiecare an, macar sa vad preturile si sa le compar cu cele de la eMag de exemplu.

Vezi si tu pretul unui telefon Samsung Galaxy la Flanco, apoi poti a-l compari cu cel din alte magazine online si te convingi ca aici sunt cele mai mari sanse sa le gasesti pe cele mai bune! Doar stii ca la Club Seo vei gasi mereu sfaturi utile, nu-i asa? Cauta pe site si alte oferte si reduceri, cu siguranta ceva iti va prinde bine si anul acesta!

Reduceri Flanco

Oferte de sarbatori la Flanco – reduceri si cadouri pentru toata lumea