Cine nu si-ar dori niste pagini de FaceBook care sa mearga relativ singure? In afara de cele despre care am mai vorbit, La multi ani sau Buna dimineata, avem si trei pagini sugestiv intitulate Oana, Andreea si Gina, care au strans incetisor si fara niciun mare efort 13.700 de fani. Pacat ca nu prea am timp sa ma ocup de ele, dar astept sa depaseasca toate trei cifra miraculoasa de 5000 de fani, apoi vad eu ce fac, poate le cedez celui ce cumpara unul din site-urile mele scoase la vanzare!

Oana, Andreea si Gina au in total 13.700 fani pe FaceBook, oare vor mai creste?

Sincer sa fiu, daca ma gandesc ca cea mai buna pagina a mea a ajuns abia la 20.000 de fani, crescand in salturi care ma cam pun pe ganduri, de ce odata 1000 pe zi si alta data 50 de fani, zic eu ca cele cinci despre care vorbeam la inceput ar cumula abia impreuna cei 20 de K, dar nu este rau nu-i asa? Asta inseamna ca am la dispozitie din sase pagini 40.000 de fani, iar numaratoarea poate continua.

Am sa incerc inca un experiment cand o sa am 50.000 de fani la indemana, in doar cateva pagini, nu in zeci. Daca mai punem si cele 2 grupuri hand made si 10 pe diaspora din Germania, adica 20.000 + 15.000 de fani, in curand vom gestiona 100 de mii de romanasi, ceea ce ar trebui sa insemne o noua era in afiliere. Daca 10% din cei pe care ii am la indemana ar intra zilnic pe unul din site-uri, ar trebui sa ai 10.000 de vizitatori, iar daca din acestia 10 % ar cumpara ceva, ai avea 1000 de vanzari pe zi ( hai pe luna si tot e ceva extraordinar, nu-i asa? ).

Ce frumos ar fi daca s-ar aplica aritmetica asta simpla in afaceri, dar in mediul online nu e chiar asa, plus ca daca nu le dai ceva interesant, te vor ocoli cu siguranta toti acesti fani de care te bucuri acum! De aceea am si postat la rubrica visuri, caci real nu este nici pe departe asa ceva! Era un calcul si atat, sau un mod de a ma lauda putin cu cateva pagini de FaceBook!

facebook-like