Faceam putina curatenie pe unul din blogurile mele vechi si am descoperit ca prin 2013 a fost un concurs pe SeoPedia legat de o lada de bere, pe care trebuia sa o primeasca nu mai stiu cine pentru nu mai stiu ce rezultate. Cum sigur nu lecrez la fabrica de bere Azuga, desi am trecut de cateva ori pe langa ea, ba chiar am intrat pe poarta, in studentie, pentru nu mai stiu care proiect, nu pricep cum puteam eu sa iau lada de bere cu pricina.

O singura lada de bere si plec – concurs pe forumul SeoPedia

Daca tin eu bine minte s-au intrecut care mai de care in tehnici SEO pentru a catiga o lada de bere pusa la bataie de nu mai stiu care coleg, chiar si eu imi facusem un cont pe Opera si ii dadeam bataie cu articole despre cat de buna este berea pentru organism. Daca arunci acum o privire vei vedea ce a ramas peste timp din acel concurs, oare ce site-uri au rezistat si care nu in SERP?

Sincer sa fiu sunt la fel de curiso si azi ce se va intampa cu berea asta, cea de la Club Seo – va fi ea vizibila sau va dispare la fel ca si restul incercarilor nereusite ale colegilor mei de pe forum? Teoretic ar fi trebui sa lasnsez afacerea de Black Friday, poate ca atunci lumea mai statea la o bere in fata televizorului, pentru ca o fi ea buna, dar fara sa te uiti la un meci, cum a fost cel cu Polonia, nu are niciun farmec. Eu sicer prefer berea bruna, desi nici blonda nu strica uneori. Hai sa vedem, unde ne duc pasii, chiar daca nu este nici OktoberFest si nici sarbatoare nationala! Hai noroc si la mai mare!

O lada de bere

O singura lada de bere si plec – concurs pe forumul SeoPedia