Am avut un televizor LED Toshiba de 32″ si am decis eu ca pentru al doilea dormitor sa iau un televizor Philips – 32 PHH 4309, in ideea ca marca e mai buna, daca tinem cont ca japonezii au cam inceput sa-si faca de cap. Acum daca ma gandesc bine, nici Philips nu prea mai produce in Olanda, majoritatea produselor vandute in Europa fiind de fapt asamblate in Polonia. Acum gata, am facut mutarea si am doua televizoare in casa, iar prima impresie este ca telecomanda celui nou nu e prea usor de folosit cu metoda oarba, butoanele fiind foarte mici si apropiate.

Noul meu televizor Philips – 32 PHH 4309 – setari

Asa cum vedeti nu sunt extra multumit de calitatea noului meu televizor Philips – 32 PHH 4309, cat despre setari mi se pare ca am de munca o luna pana reusesc sa-mi fac televizorul sa lucreze precum vechiul meu televizor cu ecran CRT. Asta este, asa ca sa stiti ca majoritatea setarilor se fac din butonul mare din mijloc, partea dreapta sus si jos. Pentru a seta favorite, apasati intai pe cele trei liniute de jos, apoi aveti indicatii pe ecran.

Pentru a seta alte optiuni aveti de lucru nu gluma, asa ca inarmati-ca cu rabdare si apasati butonul info, vi se explica totul, important este sa faceti o poza sau sa tineti minte ce scrie acolo. In manualul de utilizare am gasit doar poze, in schimb am o cartulie in toate limbile posibile cu certificatul de garantie ( se acorda doi ani!! ). Daca ai o intrebare legata de setarile televizorului Philips – 32 PHH 4309 – sau alta serie, nu conteaza – nu ezita sa o pui pe site, o sa-ti raspund rapid!

TV-PHILIPS-32PHH4309

Noul meu televizor Philips – 32 PHH 4309 – setari