Multi “afaceristi” de pe FaceBook posteaza zilnic acleasi lucru, sau din potriva lucruri diferite dar care promoveaza constant un site, o pagina sau un profil. Nu mai zic de unii care distribuie acelasi anunt de sute de ori. Ei bine, acestia sunt vizati de noul algoritm de la FaceBook si sunt blocati timp de mai multe zile – de obicei doua zile initial, apoi se poate ajunge si l ao saptamana. Nu va jucati cu focul, faceti publicitate in mod rational si bine gandit! Riscati sa ramaneti chiar si fara cont, lista de prieteni si colaboratori!

Noul algoritm antiSPAM pe FaceBook a ajuns in Romania

Desi parea ca pe FaceBook faci ce vrei, uite ca dupa valul de dezactivari de conturi, acum vine un nou val de blocare a postarilor ce par a fi false sau excesiv de disitribuite. Cum ma pazesc de astfel de probleme pe reteaua de socializare? Nu mai postez de 100 de ori pe zi acelasi lucru! Daca postezi sa zicem de prea multe ori algoritmul poate sa considere ca in spate este un calculator care posteaza, ce ar avea un om obisnuit de postat zi de zi pe zeci de grupuri? Mai ales cand nu posteaza si la ei pe profil!

Chiar daca sunteti proprietarul grupului nu sunteti scutiti de repercursiuni! Daca ai o afacere online sau una care este sustinuta pe retelele de socializare, ai mare grija cum actionezi, pentru ca apoi vei fi “luat la ochi” sa zicem asa, fiind mai usor de blocat decat daca ati sta cuminti in banca voastra.

Fake News

Noul algoritm antiSPAM pe FaceBook a ajuns in Romania