Cu siguranta ca multi au si lansat pe piata poze cu noua Dacia Logan Lux, masina care va face romanii sa-si cumpere doar masini autohtone, doar ca de la concept la realizare e un drum lung, iar daca nu stiati, de ceva vreme Dacia este o marca a firmei Renault, deci o maisna franceza, facuta si in Romania ( dar nu numai )! Nu stiy de ce unii sar in sus de bucurie si incep sa lanseze teorii si vise pe internet, doar ca sa faca trafic, iar apoi sa ramanem cu buza umflata?

Noua Dacia Logan Lux ar putea fi masina ta in 2017, daca vor ce de la Renault

Am vrea noi sa vedem la Mioveni o masina care sa-ti taie respiratia, atat la design cat si la caracteristici tehnice, doar ca eu unul raman la al meu Seat Alhambra din 2002, decembrie ( momentan ). O fi Dacia una dintre cele mai ieftine masini din lume, ba la clasa ei de performante si dotari este chiar cea mai ieftina, dar la partea tehnica, lasa de dorit, iar cand incepi sa adaugi sa ajungi la full option, nu mai este asa de ieftine, dar nici nu se ridica de exemplu la nivelul unui BMW.

Noua Dacia Logan Lux ar atata probabil perfect, ar fi varful de lance al masinilor romanesti ( produse in Romania, sa fim seriosi – noi nu mai fabricam masini ), luand locul Daciei Duster, cea mai vanduta masina din Europa in nu stiu care an. Sa mai zic ceva? As prefera decat sa am cea mai ieftina masina sa o producem pe cea mai scumpa, iar aceasta sa se vanda! Vizez la garantia pe viata, la scaune incalzite electric, etc. CAm ce am eu la rabla mea din 2002! Macar!

Noua Dacia Logan

Noua Dacia Logan Lux ar putea fi masina ta in 2017, daca vor ce de la Renault