Acum ceva vreme Mark Zuckerberg anunta ca va imbunatati modul de a da like unei postari pe FaceBook, oferind posibilitatea de a da un fel de dislike, adica sa arati ca o anumita posatre nu-ti este pe plac, fara a trece indifrent pe langa ea. Probabil spera sa foloseasca aceste informatii, doar ca de exemplu iconul furios poate fi folosit ca reactie la subectul postarii, sa zicem ca te enerveaza ceea ce a spus un politician, nu ai nimic cu autorul postarii, dar in fine, sa ne bucuram ca mai avem o jucarie noua pe site-ul de socializare!

Noile modalitati de a da Like au ajuns si in Romania, multumita lui Zuckerberg

Mi-a placut ca “emotiile” sunt traduse in limba romana, cat de cat as zice, caci nu se “pupa” chiar asa cum ar trebui. Important este ca acum poti sa arati celui ce a postat ca postarea este ok, iti place, ca adori vestea sau ca te intristeaza. Chiar sunt curios cum se vor comporta cei aproximativ 10 mii de membri din grupul Kit Goblen sau cititorii paginii noastre!

O veste buna pentru fondatorul FaceBook este faptul ca Google a decis sa-si suplimenteze veniturile modificand modul de difuzare a rezultatelor din cautari, adica sa le ia bai celor ce vor sa fie pe primele patru pozitii si in bara laterala. Ce legatura are asta cu FaceBook? Pai va creste importanta grupurilor si a paginilor, iar forumurile ar putea reveni iarasi la viata, caci ce te faci cand ai nevoie de informatii rapid, iar cautand pe Google vei da doar peste cei care platesc sa le afiseze site-urile? Vom trai si vom vedea cum evolueaza lucrurile, momentan sa ne bucuram de noua jucarie de pe FaceBook!

FaceBook Likes

Noile modalitati de a da Like au ajuns si in Romania