Anul 2016 va trebui sa fie anul in care facem curatenie in portofilul de site-uri detinute de ClubSEO, iar pentru ca am muncit mult la sit-urile de filme si seriale, rezultatele au fost cat de cat multumitoare, cu venituri de aproximativ 70 de euro. La fel au fost si site-urile legate de diaspora, care au adus venituri de peste 100 de euro. Stam insa destul de rau la capitolul numar de articole noi postate lunar pe nisa asta, ceea ce va trebui schimbat in 2016.

Nise profitabile din portofoliul ClubSeo in 2016 – site-uri cu venit constant

Venituri

Venituri

Daca ma uit la cele cinci site-uri gazduite de 4EU.Info pot sa zic ca e ok si cu ele, aducand venituri de aproximativ 50 de euro, nu prea mult insa suficient ca sa nu ma plang ca platesc hostingul degeaba. Nici ClubSeo.Info nu sta prea rau, avand in vedere ca a inceput sa aduca venit inca din prima luna de functionare, zic eu ca la vechimea sa cei 30 de euro sunt bine veniti.

Fara a avea o explicatie logica le iau la gramada, cele trei site-uri AutoAsig, kLumea si 4Fashion au adus 100 de euro in ultimile 12 luni. Asa ajungem la site-urile dedicate romanilor din UK si Irlanda care ne-au asigurat peste 200 de euro, tot putin as spune eu, dar la cata munca am depus, este pomana curata!

Deja am ajuns la nise mult mai profitabile, cele care depasesc 500 de euro in ultimile 12 luni, cum ar fi portalul e4De.Info, dar la care cu siguranta ar trebui sa mai lucram, caci numarul de cuvinte cheie din TOP 3 a scazut treptat din cauza lipsei de content fresh. Daca ma gandesc bine, cred ca in ultimile 12 luni nu am adaugat nici macar un articol nou pe luna! GRAV!

In rest cel mai bine au mers site-urile de anunturi si job-uri, pentru ca daca ma uit la site-urile generaliste, desi au adus venituri din alte surese, cand vine vorba de bani catigati de pe urma traficului, stau mai slab decat ma astepta,

Afaceri online

Nise profitabile din portofoliul ClubSeo in 2016 – site-uri cu venit constant