Nu stiu de ce nici acum nu reusim sa ne promovam cum trebuie, dar de fapt stiu – pentru ca nu avem si nici nu vrem sa ne facem o infrastructura europeana la sate. Asa se face ca acum nemtii s emuta in Ungaria si nu in Romania, desi avem o tara de sute sau mii de ori mai frumoasa decat vecinii nostri de la vest. Dar cum granita cu Austria este la doi pasi, germanii care s-au cam saturat de imigrantii sirieni, pleca la vecinii lor unguri. Pretul caselor este in crestere, la fel cum va fi si la granita cu Romania, pentru ca si noi ne-am cam saturat de evul mediu!

Nemtii au inceput sa “emigreze” in Ungaria din cauza imigrantilor arabi

Este adevarat ca nu vorbim acum de un exod al nemtilor in Ungaria, dar numarul celor  ce achizitioneaza case creste de la o luna la alta, poate ar fi timpul sa le mai aratam odata filmul facut de irlandezul Peter Damian, avem ce oferi oricui, orice in afara de drumuri bune, casa cu toalete in casa si canalizare, etc. Dar nu chiar peste tot in Romania e asa, mai exista si exemple bune, cum ar fi Satul Rimetea din judetul Alba, unic in lume! Va dati seama cum ar fi daca afla nemtii?

Dar cine sa le spuna nemtilor ca avem o tara minunata, ca aici nu-s 99% rromi si ca roman sau rrom nu e tot aia? Nimeni, asa suntem noi, nici nu rezolvam problemele, dar nici nu facem ceva ca sa se stie adevarul. Ne complacem in starea asta si asta e tot ce putem. Intre timp nemtii se muta in Ungaria, noi pierdem ca de obicei. Avem noi sate cu super market si banca? Automat de lapte in sat? Gara, drum asfaltat si sonerie la poarta? Visez, nu-i asa?

Nemtii se mutra in Ungaria

Nemtii au inceput sa “emigreze” in Ungaria din cauza imigrantilor arabi