Se pare ca a sosit momentul ca pana la 14 noiembrie, adica pana cel tarziu vinerea viitoare sa ne mutam site-urile de la Hosting24.com pe un hosting romanesc. Nu zic ca a fost cea mai rea experienta la ei, dar daca tin cont ca aveam doua conturi de shared, din care unul l-am pierdut cand au avut un atac DDOS, as zice ca am investit banii destul de rau. Acum gata, vom muta domeniul caut-bona.info de la ei impreuna cu alte cateva, cum ar fi e-4TV.com si info, doua domenii interesante despre filme si seriale.

Ne mutam de pe Hosting24.com pe noul hosting romanesc

Ultimul site ( dar nu cel din urma ) mutat va fi  Mega-reduceri.info care are si el o vechime bunisoara – aproape doi ani ( poate e cazul sa-l maritam inainte sa expire, mai ales ca are PA 22, deci bunicel. La gazduirea de la HostHash am renuntat de multisor, in curand plecam si de la iPage, ramanem fideli celor de la ClausWeb, asta este. 🙂

Era sa uit un site si domeniu mai vechi, 2Late.Info – in engleza si nu vreau sa renunt la el, suna bine si are potential. Cred ca o sa-l vand candva cu ceva profit. Cum spuneam nu prea stiu cum sa fac sa reusesc sa gazduiesc 200 de site-uri cu maxim 200 de euro anual. Asta ar insemna maxim 60 de domenii restul fiind subdomenii. Dar cum va fi pe viitor nu stiu, dar pana la urma viitorul ne va arata ce trebuie sa facem, poate ne ajuta cineva cu o idee  mai buna.

Ma doare capul