In curand domeniul iQnet.info care este redirectat catre iTzone.Info expira, asa ca se duc si cei patru ani de gazduire la iPage, unde a mai ramas portalul e-4Com.Info si site-ul de review-uri pentru jocuri. Ar mai ramane si cateva subdomenii de rezolvat, de exemplu cel pentru copii, cel de turism si evident InfoMedia care cred eu ca va ramane de fapt singurul site mai important de pe domeniul cu vechime despre care vorbesc. Dar ce este mai important est esa va spun cun se face un redirect corect cu 301 si fisierul htaccess.

Mutarea site-urilor de la iPage pe alt hosting prin redirect 301

In mod eviodent ca va trebui sa va mutati baza de date ( export din MySql ) si pozele, apoi faceti un import in noua baz de date ( dupa ce in prealabil ati instalat WordPress-ul si apoi ati sters tabelele din baza de date ). Iar exemplul meu este site-ul AllMD ce a devenit acum un site de stiri pe domeniul 4-MD.Info, pentru ca nu as vrea sa pierd banutii obtinuti din trafic.

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sitevechi.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.sitevechi.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://sitenou.com/$1 [L,R=301,NC]

Iata deci cum am ales eu sa ma folosesc de oferta celor de la ClausWeb – varianta gazduire reseller, nu pentru ca vand eu spatiu ci pentru ca mi se pare cel mai bun raport pret/calitate in ceea ce priveste hosting-ul din Romania. Deci cam asta este cu mutarea unui site de pe un domeniu pe altul, in rest daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti. Pana la urma asdta inseamna un Club, nu-i asa? Sa fim impreuna si sa ne ajutam unul pe altul, iar ceea ce am spus aici este deja probat si verificat, deci folositi fara retinere, chiar merge!

Hosting website