Monica Tatoiu  a iesit la pensie si primeste 2000 de euro lunar, dupa ce timp de 15 ani a cotizat cu peste 4000 de euro pe luna la fondul de pensii. Dup ace a lucrat la Oriflame România si a avut un venit lunar de invidiat, acum va avea la 59 de ani si o pensie de invidiat. Un calcul simplu ne arata ca isi va primi banii inapoi de la fondul de pensii in 30 de ani, adica dupa ce va implini 89 de ani va trai pe banii statului. Asta daca-i apuca! Sa dea Dumnezeu asa sa fie, sa o vedem la 90 de ani cum mai apare pe la inlocuitorul lui Maruta la Pro TV!

Monica Tatoiu a iesit la pensie cu  2000 de euro pe luna, dupa ce a cotizat 4000 €

Deci investitia sa in pensie se va recuparea in 30 de ani, nu vreau sa ma gandesc cum este pentru cei ce ies la 65 de ani, adica abia pe la 95 isi recupereaza banutii platiti statului. Stau adesea si ma gandesc daca e corect sau nu. Teoretic tu sustii statul prin impozite, TVA si ce mai platesti tu 30 de ani, sau chiar 35. In plus mai dai si pentru pensie, in loc sa-i economisesti. Apoi daca ai noroc, recuperezi, daca nu – asta e, ura si la gara! O fi corect, nu o fi?

In rest ce sa zici, Monica Tatoiu a fost un om de afaceri de succes, a platit cotizatia si acum trage foloasele. Nu mai zicem ca desigur are si ceva bani pusi la ciorap. Pentru un fost profesor s-a orientat bine, nu ai ce sa spui, cati nu au visat la un MLM in tinerete, deosebirea este ca Monica Tatoiu chiar a reusit. Bravo!

Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a iesit la pensie cu 2000 de euro pe luna, dupa ce a cotizat 4000 €