Azi am vazut ca Monica Tatoiu face galagie ca a fost inscrisa in AUR fara sa ceara. Asa ca am verificat cat de simplu este sa te inscrii in aceasta formatiune prin formularul de adeziune. Am tras doua concluzii: Monica e dusa cu pluta si cei ce au facut site-ul celor de la AUR sunt niste ageamii. De ce am tras cele doua concluzii? Simplu: Monica e rupta de realitate, acuza fara sa verifice, fara sa se informeze. Gata, a primit un email si deja stie tot. Cum a facut femeia asta bani? Cu mult noroc, ca minte nu i-a trebuit. Cel putin in cazul d efata a dovedit ca nu intelege nimic din ce i se intampla.

Monica Tatoiu, George Simion si adeziunea la AUR

Cat de reale sunt adeziunile la AUR prin site-ul lor? Egal cu zero, va zic eu! M-am inscris in doi timpi si trei miscari, fara o verificare prealabila, degeaba pui tu telefon si email, totul merge automat si poti inscrie 1 milion de membri fara sa fie nevoie sa confirmi nimic. Cam aiurea as zice eu, daca vrei sa faci o treaba serioasa. OK, am inteles ca oricum trebuie sa faci mai multe chestii, in afara de a te inscrie pe un site cu un nume, un telefon si un email. De fapt scrie in email-ul ala: pentru confirmarea statutului de membru, veți trimite o copie/poză a actului de identitate reprezentatului AUR din filiala în care veți activa, după ce veți fi contactat de acesta.

Asadar au ie zeci de mii de inscrisi pe site, dar in realitate cati or fi? Daca toti sunt ca mine si ca doamna Monica Tatoiu, e clar. Am scris doamna, ca cica altfel se simte ofensata. Cica ea scoate la tabla pe toata lumea, desi din comentariile si aparitiile ei in presa pe subiectul asta, numai doamna nu e, nu mai zic ca e deja repetenta la IQ, cunoasterea lumii in care traiesti si investigarea realitatii inconjuratoare. Asta e, macar la astea nu se da diploma. Dar de facut de ras, a reusit. Apoi se plange ca nu stiu ce fel de mesaje a primit. Pai la asa comportament ce voiai sa primesti madame? Cand am pus tag-ul mi-am dat seama ca am mai scris despre ea. Oare ce am scris? De bine sau tot din astea?

adeziunea la AUR

Monica Tatoiu, George Simion si adeziunea la AUR