Mihai Ciobanu din Zagujeni, judetul Caras-Severin isi cauta mireasa la Maruta in emisiune, la Pro TV. Nu am urmarit nicio emisune cap – coada, deci nu stiu de ce nu s-a mai insurat cu mandra care a zis ca se muta cu el, dar stiu ca Mihai Ciobanu din Zagujeni nu parea afectat de loc de nereusita lui. Acum, na ca tot omul, m-am facut si eu prieten cu el, bineca nu trecuse nici de 3.000, desi inca nu m-a acceptat. Nu stiu de ce am facut si treaba asta, poatre ca dupa experienta cu Peter Hurley am zis sa mai fac una.

Mihai Ciobanu din Zagujeni, judetul Caras-Severin cauta mireasa la Maruta

Cum ajungem noi sa dam la televizor doar personaje ca Mihai Ciobanu din Zagujeni si niciodata pe cele gen Peter Hurley nu stiu, poate ca nu am iesit inca in strada sa maniefestam si pentru asta? Dupa tipul ala cu doua neveste surori, a venit ciobanul si vecinul sau de 71 de ani sa-si caute mandre la Pro TV. Ce poate sa urmeze? Eu zic sa dam o sansa si celor ce-si cauta parteberi de acelasi fel cu ei ( adica intelegeti voi, din aia de fac parade prin Brazilia ).

Sincer ma simt dezamagit de nivelul de cultura promovat la Pro TV, ma uit si la pagina lor de FaceBook, cea cu bulina albastra – sa se stie – si ma minunez. Poate ar trebui sa ma reprofilez cumva, sa scriu si eu despre minunatiile de la Marutra, ca si asa vad ca lumea o cauta in disperare pe Vica Blochina si nu pe Sofia Vicoveanca!

Mihai Ciobanu

Mihai Ciobanu din Zagujeni, judetul Caras-Severin cauta mireasa la Maruta