Am incercat mai de mult, adica exact la data lansarii sa pun Windows 10 gratuit prin programul Insider, singura problema a fost ca dupa o perioada evident licenta a expirat. Acum stau si ma gandesc, sa pun peste o licenta de Windows 8.1 iar Windows 10, sau sa raman la varianta initiala si sa nu ma complic? Drept sa spun nu am vazut ca m-ar ajuta foarte mult, nu mi-au placut pozele de la foldere, iar ca sa stau sa configurez nu prea mai am chef.

Merita sa trec la Windows 10 sau nu merita sa renunt la Windows 8.1?

De ce imi pun problema asta? Pentru ca pana acum am tot cumparat licente de Windows, de la 98 si XP si pana la Windows 8.1, mereu ma izbesc de aceiasi problema, ceva nu mai merge la un moment dat. Acum stau si intreb: de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara? Daca nu gasesc driverele pentru Windows 10 ce fac? Da, este adevarat ca noua versiune de Windows merge bine, am inteles ca sunt si ceva imbunatatiri, dar totusi – inca stau pe ganduri. Asa ca daca ai trecut la Windows 10 si vrei sa ne spui cateva impresii despre experienta ta cu aceasta versiune, am fi bucurosi sa  auzim. Ne poti scrie la rubrica discutii de pe ClubSEO, chiar vrem sa stim cu ce te-a ajutat aceasta schimbare de sistem de operare.

In curand vom lansa o discutie despre utilizarea sistemului de operare Linux, care se pare ca este mai stabila si functioneaza excelent pe calculatoarele cu doua sau mai multe nuclee ( evident vorbim de procesoarele dual, quad, etc. ).

Windows 10