Masajul corect al talpilor in reflexoterapie poate ajuta in cazul incipent al unor boli cronice, dar si pentru a mentine sanatos organismul nostru. Eliminarea mai rapida a toxinelor este doar unul din beneficiile masajului efectuat la talpile ambelor picioare. Nu va apucati sa masati talpile la intamplare, acest lucru de multe ori nu doar ca nu ajuta, dar poate chiar dauna.

Masajul corect al talpilor in reflexoterapie, beneficii si contraindicatii

Asa cum se stie deja, talpa este locul unde gasim cele mai multe puncte reflexe din toto corpul omenesc, iar un masaj corect al acestora poate ajuta mai mult decat credeti. Principalul avantaj al refexoterapiei este faptul ca nu tratam doar efectele bolilor ci si cauzele lor, deci daca mergem regulat la refexoterapeut avem sanse sa fim sanatosi o perioada mai lunga din viata noastra. Un lucru mai putin stiut: masajul talpilor nu est ede relaxare, deci de multe ori la prima sedinta vom simti un disconfort sau durere, nu trebuie sa va speriati!

Stiati ca va puteti face singuri masaj in talpa? Daca ati invatat sa faceti corect masajul in talpa, va puteti masa singuri talpile. Avantajul este material evident, desi eu recomand sedinte facute la specialisti. Va puteti masa zonele de interes zilnic ( in cazul in care o faceti singur sau ajutat de un membru din familie ). Rezultatele se vor vedea imediat, chiar din prima zi. Sfatul medicului: dupa ce faceti 10 zile consecutive de reflexoterapie la talpi, luati pauza cel putin patru sau cinci zile!

Masajul talpilor

Masajul corect al talpilor in reflexoterapie, beneficii si contraindicatii