Ce este Marketingul afiliat si cum poti mari castigurile online cu ajutorul acestuia? Discutam aici de promovarea vanzarilor din magazinele online prin intermediul platformelor de afiliere, cum ar fi 2Performant. Castigurile pot fi importante, mai ales daca ai ceva prieteni care sunt dispusi sa cumpere online, adica sa plateacsa mai putin dar sa astepte cateva zile fata de varianta mersului direct in magazine. Dar si fara sa ai prieteni, daca ai o pagina sau un grup pe FaceBook, nisat corect pe ceva ce se preteaza la marketing afiliat, ai rezolvat problema salariului!

Marketingul afiliat si castigurile online, oportunitati de afaceri

Recent discutam pe SeoPedia despre Afiliati si Advertiseri, modul de cooperare si cum se pot ajuta intre ei. Concluzia? Inca romanii se mai vad cu ochii concurentului perpetuu, ceva asemanator cu capra vecinului, desi culmea ca de fapt ambele tabere au acelasi scop, vanzari si deci profit. Inacest moment insa ii vad intabere opuse, ambii nemultumiti de partea cealalta. De ce? Uite asta nu o inteleg.

Nu castig eu mare branza din afiliere, dar sincer nici nu am depus eforturi prea mari, astaptand teoretic sa pice banii dincer. Nu pica, va zic eu! Trebuie sa depui efort, sa atragi clientii ca si cum asta ar fi afacerea ta! Abia atunci incep sa vina banii cu adevarat din afacerea online, altfel cu doua vazari pe luna, sa nu zic pe an sau trimestru, nu ajungi departe. Mai rau, iti faci probleme fara sa le ai, pentru ca munca depusa nu va fi rasplatita niciodata! Trateaza afilierea cu respect, ata ca Afiliat dar si ca Advertiser, rezultatele vor veni in scurt timp, GARANTAT!

Marketingul afiliat

Marketingul afiliat si castigurile online