Cand am fost intrebati ce varsta are Mariana Moculescu am crezut ca este o gluma, mai ales ca din cate am auzit noi, emisiunea lui Serghei Mizil nu este una dintre cele mai populare din ShowBizz-ul romanesc. Asa am descoperit ca Mariana Moculescu este la concurenta cu Simona Trasca, in ceea ce priveste aflarea datelor biografice. Ma gandesc ca daca Horia Moculescu s-a nascut in anul 1937, Mariana Moculescu s-a nascul pe 8 August 1967, adica faceti si voi socoteala, mai tanara ca sotul ei cu “doar” 30 de ani! Mai interesant este faptul ca dupa divort, acum ar frea sa se impace cu compozitorul, doar ca pe el nu l-a intrebat nimeni, se pare!

Mariana Moculescu la concurenta cu Simona Trasca

Mariana Moculescu a implinit de curand 49 de ani, sa-i uram multi inainte si multa fericire in Germania. Fata de Simona Trasca, care are doar 36 de ani, fiind nascuta pe 1 ianuarie 1980 e o mica diferenta, nu-i asa? Doar la varsta, caci aparitiile celor doua dive pe micul ecran e cam de aceiasi natura. Nu s-a gasit inca nimeni sa-i dea un nume de scena Marianei, asa ca aici Simona conduce detasat, fiind supranumita Pamela. De ce, stiti si voi – nu trebuie sa mai insistam noi.

Atat Mariana Moculescu cat si Simona sunt mamici, dar se pare ca asta nu le impiedica sa posteze in continuare incendiar pe internet. Pana cand? Nu stim, dar speram sa aflam si noi cat de curand. Cel putin am raspuns la intrebarea care framanta Romania, care este varsta Marianei Moculescu? Azi ea numara 49 de primaveri ( veri mai exact ) iar la anul va aniversa o cifra rounda, jumatate de secol!

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu la concurenta cu Simona Trasca