Cazurile in care procurorii aresteaza si inchid oameni nevinovati sunt multe, iata ca alt caz recent ne arata ca desi Marcel Tundrea a făcut 12 ani de inchisoare, el era nevinovat. Dupa 12 ani de inchisoare si putina libertate Marcel Tundrea a decedat in anul 2007. Fata sa a obtinut 5000 de euro despagubire pentru cei 12 ani stati pe nedrept in inchisoare. Adevaratul faptas a fost trimis in judecata abia in anul 2011.

Marcel Tundrea a făcut 12 ani de inchisoare desi era nevinovat

Cine-i mai poate da anii inapoi lui Marcel Tundrea, stins prematur din viata in anul 2007, dupa 12 ani de carcera facuta pe nedrept, doar pentru ca un procuror a reusit sa decida ca el este vinovatul. Oare doarme bine acel procuror? Cum de s-a facut un test ADN abia in 2004 si de ce nu s-a cercetat in toate directiile? Oare din 1992 si pana la solotionarea cazului singura proba concludenta era proba ADN? Ma indoiesc, dar aasta e viata.

Ce mai poti sa zici despre cineva care a stat pe nedrept timp de 12 ani in penitenciar nevinovat? Ca cei 5000 de euro primiti de mostenitori sunt suficienti? Oare procurorul care a gresit nu ar fi trebuit acum sa lupte pentru reabilitarea lui si oarecum sa-i asigure o viata normala, lui sau familiei sale? Cate astfel de cazuri nu sunt in Romania? Cati amarati fac puscarie in timp ce bogatii tarii isi permit avocati si scapa sau si mai intereant, vedeti cazul Sebastian Ghita scapat neobesrvat peste granita. Merge asa?

Marcel Tundrea

Marcel Tundrea a făcut 12 ani de inchisoare desi era nevinovat