Te-ai saturat de salarii mici si incertitudinea zilei de maine? MAPN ( Ministerul Apararii Nationale ) face angajari in conditii mai mult decat avantajoase – fara examen scris, doar pe baza de dosar si evident proba sportiva – care este un fleac. Termen de depunerea a dosarelor 25 noiembrie, anul curent. Deci grabiti-va, nu e timp de pierdut, doar 2020 de locuri disponibile! Veti face un stadiu de instruire – platot, evident – de maxim cinci luni, apoi intrati in paine!  Succes si sa ne auzim dupa absolvire!

 Ministerul Apararii Nationale  face angajari fara sa mai ceara examen scris

Daca ati reusit sa va inscrieti in MAPN ca soldat sau gradat profesionist, veti semna un contract de angajare pe minim patru ani de zile. Salariul este evident unul bun, cazarea se poate asigura in functie de posibilitatile din localitatea unde veti fi trimisi. O chestie buna, varsta maxima de angajare este 55 de ani, adica in sfarsit o oferta si pentru noi astia mai trecuti prin viata! Evident ca este si o metoda de a face rost de vechime in campul muncii, deci de o pensie mai omeneasca!

Eu am parasit armata la 20 de ani, acum regret si daca nu aveam ceva probleme de sanatate si daca se faceau angajarile din 2017, precis ca veneam sa-mi pun dosarul! Salariul unui soldat profesionist este putin peste 1100 de lei noi, RON cum se zice pe la noi. Primesti si o indemnizatie pentru cazare, ce-i drept nu la nivelul celei pe care o primeste un ofiter sau subofiter de cariera.

MAPN angajeaza

MAPN face angajari fara sa mai ceara examen scris