Guvernul Ciolos a anuntat ca de azi putem accesa portalul Maisimplu.gov.ro, unde vom plasa toate neregulile birocratice care ne sufoca zi de zi, ei le analizeaza si apoi totul va fi ok. Nu stiu ce sa zic, parca vad ca iarasi o sa avem sute de angajati care de fapt nu fac nimic, birocratia e in floare in Romania. Precum vedeti trebuie s ava faceti un cont pe site, sa va autentificati si apoi sa propuneti o imbunatatire sau sa le vedeti pe cele de pana acum.

Maisimplu.gov.ro sau cum vrea Ciolos sa ne ajute sa scapam de birocratie

Pacat ca nu avem si un site Maibine.gov.ro unde sa le explicam cum putem trai mai bine in tara asta, dar sa nu spunem inca nimic, sa vedem dupa trei sau patru luni cum ne dau raportul si cum ne spun ca birocratia a scazut in Romania! Iata ce spune premierul Dacian Ciolos:

“Am indentificat cateva cazuri care sunt in opinia mea chiar absurde, care se perpetueaza in administratie de ani buni”

Eu nu pot decat sa ma bucur ca au aflat si ei ca avem cea mai mare birocratie din lume, dar asa au aflat de acum multi, multi ani ca e absurd sa chemi un orb la control sa vezi daca i-au crescut ochii la loc, nu mai zic de maini si de picioare, dar se pare ca persoanele cu handicap inca mai sunt chemate periodic sa-si “reînnoiască” atestatele! Asta in timp ce coruptia este in floare la aceste comisii, asa ca nu vizez cu ochii deschisi ca vom scapa peste noapte de birocratie!

Sfatul meu, intrati si faceti propuneri, apoi ne ziceti si npoua ce ati propus si asteptam rezultatul, daca nu se misca nimic, avem de ce sa le aruncam cu oua stricate si rosii in cap, guvernantilor!

Mai simplu gov ro