Daca vrei produse de calitate din carne si la un pret rezonabil, esti din Chisinau si nu stii unde sa gasesti, iata recomandarea mea: Magazinul Salamer! Vrei sa stii unde au puncte de lucru in Republica Moldova? Suna la numarul de telefon si afla adresa celor mai noi magazine Salamer – salam de Mereni! Telefon de contact: 0699 53 444. Eu cumpar de la ei de cel putin sase luni si sunt multumit de produsele oferite, am luat de toate, inclusiv paine si coltinasi cu branza!

Adresa magazinului Salamer din Mereni

Cine a gistat odata din produsele din carne ale magazinului Salamer produse la Mereni cu siguranta ca va cauta mereu aceste produse. Indiferent ca vrei salam, carne proaspata, nuschiulet sau chiar produse din lapte, cum ar fi cascavalul, sau pentru cei ce s-au indragostit de pelmeni cu carne, exista acum o oferta compelta la Salamer!

Va invitam sa vizitati magazinele de pe strada Mircea cel Batran, dar ca sa aflati si alte adrese ale magazinului Salamer sau programul de lucru, sunati la numarul de telefon afisat pe site. Cautati pe site-ul nostru adresele publicate mai recent pentru a vedea care este cel mai apropiat magazin de casa dumneavoastra! Doriti sa cumparati pastrama? Vreti a vedeti oferta lor si sa o comparati cu cea a celor de la Carmez? Producatorul din Mereni este prezent cu puncre de desfacere atat in Chisinau si Straseni, dar si in alte localitati din Republica Moldova. Descoperiti savoare produselor traditioale moldovenesti ale producatorului Salamer!