Avand in vedere ca multi romani din Olanda cauta produse romanesti, magazinele cu specific din Olanda sunt la mare cautare. Indiferent daca vorbim de romanii din Rotterdam sau din Groningen, de romanii din Maastricht sau Ultrecht, ei doresc sa se deschida magazine romanesti si restaurante cu specific, pentru a aduce Romania mai aproape de ei.Speram sa vedem in curand mai multe astfel de magazine romanesti dispuse sa fie promovate de noi sau de partenerii nostri, pentru ca pana la urma fara publicitate nu vei atinge potentialul tau niciodata!

Magazine romanesti in Olanda: Rotterdam, Maastricht si Ultrecht

Faptul ca sunt multi romani in Olanda  a dus si la aparitia unui forum, care s-a tot stins odata cu aparitia grupurilor pe FaceBook. Asa se face ca azi site-ul gazguit de portalul www.4eu.Info a ramas singurul care se mai ocupa de informarea corecta a emigrantilor romani din Olanda. Daca esti patronul unei afaceri locale sau cunosti unul, nu ezita sa ne scrii, pentru ca noi suntem aici exact pentru a te ajuta, avem servicii de social media marketing pentru toate buzunarele.

Cu cat vom avea mai multe magazine romanesti listate si promovate cu atat va fi mai bine pentru toti, pentru clienti si patroni, pentru site-uri si pentru cititori, pentru ca informatia circula si ajuta pe toata lumea. Sa speram ca dupa Anul Nou vom avea deja mai multe reactii de la romanii din Olanda, speram noi sa-i ajutam sa se faca mai cunoscuti si daca va fi cazul vom crea chiar comuitati mai inchegate pe FaceBook.

Magazine romanesti in Olanda

Magazine romanesti in Olanda: Rotterdam, Maastricht si Ultrecht