Asa cum anuntam cu ceva vreme in urma, forumul romanilor din Germania creste pe zi ce trece, numarul membrilor fiind azi aproximativ 50.000, ceea ce pot spune ca este un succes. Iata de ce am decis sa facem o listra cu magazinele romanesti din Germania, sau cel putin din marile orase precum magazinul romanesc din Berlin, Stuttgart sau Hamburg. Va reamintim deasemenea ca in grupul nostru dedicat comunitatii romanesti din Stuttgart sunt acum peste 5.700 de romani, iar un magazin romanesc in zona nu doar ca este necesar, dar trebuie sa existe cu siguranta.

Magazine romanesti in Germania – adresele din Berlin, Stuttgart si Hamburg

Speram sa ne gaseasca cat mai curand patronii magazinelor romanesti din Berlin, Stuttgart, Hamburg sau Frankfurt, daca nu cumva din toate marile orase din Germania pentru a ne comunica adresele, produsele romanesti puse in vanzare si alte detalii de folos pentru comunitatea romaneasca din Germania. Nu stiu de ce doar firmele de transport ne gasesc cu usurinta, proprietarii magazinelor romanesti sunt mereu cu un pas in urma. Sa inteleg ca nu au nevoie de promovare, sau li se pare inutila? Au chiar asa de multi clienti ca nu-si mai doresc altii? Nu prea cred, pentru ca vad cum saptamanal primim intrebari legate de adresele magazinelor romanesti, ieri de exemplu romanii din Nürnberg voiau adresa magazinului si noi nu am reusit sa o dam.

Chiar dace de exemplu in grupul romanilor din Hamburg sunt putin peste 1.000 de membri, cred euy ca magazinul romanesc de aici are nevoie de prezentare, pentru ca zilnic cel putin 30 de persoane cauta asta pe internet, iar o parte dintre ei nu  gasesc adresa si ne intreaba pe noi. Iata de ce vrem sa rezolvam problema adreselor acestor magazine cat mai curand posibil, dar evident asta necesita putin efort ( inclusiv financiar ) si din partea lor, nu-i asa?

Magazin romanesc in Germania

Magazine romanesti in Germania – adresele din Berlin, Stuttgart si Hamburg