Detin un site, o pagin a si un grup ce cred eu ca s-ar preta la afiliere, sau cel putin ar trebui sa insemne un punct de plecare pentru marketingul afiliat – momentan distribui direct pentru cativa producatori, pe acelasi principiu – comision la incasare, doar ca acum fac cam tot, inclusiv livrarile. Ma gandesc ca daca am cateva zeci de mii de persoane din tara care sunt acum alaturi de mine, incet dar sigur le pot face sa cumpere si din magazinele online, iar eu raman cu comisionul curat, doar ca evident mai rar incasat si cu ceva intarziere.

Ma gandesc sa ma apuc serios de afiliere in 2018

Asa cum am mai zis, cred ca ar trebui sa gasesc o modalitate de a aduce magazinele online mai aproape de prietenii si fanii paginilor mele. Nu stiu daca este sau nu mai avantajos fata de AdSense de exemplu, pentru ca momentan merge bine pe nisa pe care o abordez, dar de ce nu marketing afiliat? In primul rand as fi cu taxele platite la stat fara sa am eu o grija, apoi cred ca daca ii tin in priza, prin recurenta as castiga destul de binisor. Cate conversii ar fi la 1000 de euro pe luna?

Pana acum m-am jucat cu afilierea, am avut chiar cateva site-uri, am scos si ceva bani din ele, dar putin de tot fata de ce ar fi trebuit sa fie. Aud ca unii vand bine, sunt linistiti si cred ca ar trebui sa iau in calcul si treaba asta in cel mai scurt timp.

Afiliere in 2018