Ma bate gandul sa ma apuc serios de afiliere, am avut cateva site-uri dar am renuntat la ele, asta pentru ca nu ma decid pe ce nisa sa merg, iar fara sa stii calr ce vrei, nu cred ca merge. O vreme am mers pe ideea ca voi fi content writer, dar cum preturile au ramas cam la fel de mici ca si in trecut – am vazut ca unii scriu chiar si cu 2 -3 lei pentru 100 de cuvinte, iar eu la un euro mi se pare deja ca e putin, asa ca poate o reorientare catre zona de afilere mi-ar prinde bine.

Ma bate gandul sa ma apuc serios de afiliere

O perioada am cochetat cu site-urile de stiri, gen DigitalPress si WebPress, dar cum nu am o placere deosebita sa scriu despre demonstratiile celor de la #rezist, iar banii nu prea curg din zona asta, am lasat-o mai moale si cu nisa asta. Am scris si am avut chiar site-uri de IT&C, aici cred eu ca ar fi o paine de mancat, maia les ca am doua site-uri ramse pe nisa asta, suna chiar promitator – ITzone si zona IT.  Ma gandesc sa incerc ceva gen MLM, desi nu prea am cu cine lucra pe FaceBook la treaba asta. Toti au impresia ca afilierea e ceva de unde curg banii ca apa pe Dunare, dar nu e chiar asa de simplu, va asigur eu!

O idee care sunt sigur ca ar prinde ar fi un site de retete culinare, ceva care nu s-a mai facut, ca retete copiate si clipuri cum faci tu pe masterchef deja e plin internetul. dar asta inseamna multa munca, bataie de cap, rescriere retete si poza cu duiumul, poate chiar si video – desi aici ai putea sa-i promovezi pe altii, oricum lumea s-ar buzura sa gaseasca informatia stransa pe un singur site, decat sa o caute el pe internet! Ma mai gandesc, am timp destul!

Afiliere

Ma bate gândul sa ma apuc serios de afiliere