Pana acum o saptamana cumparam frecvent produsele Avon online, ma bucuram de o reducere considrabila si plateam la primirea pachetului, daca vrei sa faci si tu la fel, te sfatuiesc sa vezi cu ochii tai oferta pentru luna aceasta aici. Nu o sa iti laud eu produsele Avon, banuiesc ca stie toata lumea ca sunt cele mai bune, asa ca am sa iti spun doar cate putin din experienta mea ca reprezentant Avon ( asa cum am spus, am decis sa fac aceasta schimbare de curand ).

M-am decis sa devin reprezentant Avon, sunt fericita si economisesc  40% din pret

Nu cred ca exista femeie care sa nu-si doreasca sa fie frumoasa, problema de cele mai multe ori o reprezinta banii, asa ca sansa ta este sa cumperi online, sau daca vrei sa faci o economie si mai mare, de 40%, devii pur si simplu reprezentant Avon. Multa lumea se intreaba cum poti sa faci asta, cand este asa de simplu. Nu te obliga nimeni sa vinzi produsele, poti sa le folosesti doar pentru tine si familia ta, dar evident ca poti castiga niste bani frumosi daca te decizi sa le oferi produsele Avon prietenilor tai.

Nu trebuie sa faci cine stie ce efort, pur si simplu le spui ce ai cumparat tu, le arati catalogul C4 – o noua campannie Avon pentru 2016, ele aleg si comanda la tine, tu la randul tau intri pe site, vin produsele si le dai prietenilor, iti incasezi banii si trimiti plata pentru ele! Deci chiar nu ai nevoie de nimic, nu iti trebuie sa investesti bani, nu alergi din usa in usa, e asa de simplu, iti zic eu!

Reprezentant Avon Romania