Finalul serialului Lupta rozelor se apropie, probabil ca va intrebati ce se va intampla cu Cihan si Gülru, acum ca sotul frumoasei noastre protagoniste si-a revenit. Asa cum ca spuneam intr-un articol precedent, Cihan va muri din cauza glontului ce a ramas in creierul sau. Dar cum isi va reveni Gülru din situatia in care o vedem azi, distrusa de Ömer, care desi parea a fi un om cu suflet, ati vazut cum s-a razbunat pe micuta sa iubita. Probabil ca va dati seama ca nu va ramane toata viata o simpla vanzatoare nu-i asa? Iar cu copilul din ecografie ce se va intampla? Va naste Gülru sau va pierde si ea sarcina ca toate femeile din serialul turcesc de la Acasa TV?

Lupta rozelor – finalul serialului si episodul 68, cand Gülru ramane singura

Probabil ca azi va intrebati daca Cihan va reusi sa o readuca pe Gülru in vila, mai ales ca aceasta a semnat niste hartii care-i interzic accesul nu doar in casa ci si in apropierea familiei Sipahi. Au mai ramas cateva episoade din serialul Lupta rozelor, in cateva saptamani se va termina. Am ajuns la episodul 50, dar pana la 68 mai este ceva de vazut. Oare ce va urma in serialul Lupta rozelor, cum va deveni Gülru stapana averii familiei Sipahi? Evident ca nu va pleca la Londra, asa cum planuia, dar ce va face totusi, insarcinata si fara un servici stabil? Oare o va ajuta Mert, ajuns acum mare vedeta?

Dar nesuferita de Yonca se va linisti sau o va chinui pana la sfarsit pe sora ei si pe cei din jur, inclusiv pe sotul ei? Deci in episodul 52 deja Gülru s-a mutat inapoi la vila impreuna cu Cihan. Ca sa fie mai palpitant, din intamplare il injunghie pe Ömer, care evident scapa si de data asta. Iar Mert devine un prieten de nadejde al tuturor, plin de faima si plin de el. Cam asta va asteapta in urmatoarele episoade din Lupta rozelor, deci o saptamana plina de aventura si surprize! Su scapati niciun episod de la Acasa TV, de luni pana vineri!

Lupta rozelor la final

Lupta rozelor – finalul serialului si episodul 68, cand Gülru ramane singura