Frumoasa actrita Damla Sönmez o interpreteaza pe eroina noastra Gülru Çelik in serialul turcesc Lupta rozelor, iar dupa primele episoade deja cred ca v-ati facut o parere despre ce va urma in cele 68 de episoade. Va garantez ca desi poate inceputul nu a fost la fel de inetresant cum ati fi vrut, finalul va fi pe masura asteptarilor, iar pe masura ce actiunea se desfasoara va fi din ce in ce mai interesant. Probabil sa fac turcii, incep mai stangaci, urmeaza o parte extraordinar de interesanta, apoi finalul este altul decat te asteptai!

Lupta rozelor – final, actori principali: Gülru Çelik, Ömer Hekimoğlu si Gülfem Sipahi

Gülru Çelik

Gülru Çelik

Cred ca deja ai inteles ca desi Gülru Çelik este indragostita de Mert Gencer, iar dragostea este reciproca, se va casatori cu Cihan, evident ca nu din dragoste prea mare. Casatoria nu va dura mult, iar dupa decesul sotului frumoasa Gülru va mosteni o mare parte din averea celor doi frati. Banuiesc ca v-ati dat seama deja ca doar Gülfem mai stie care este cauza reala a tulburarilor fratelui ei, faptul ca a incercat sa-l asfixieze cand acesta era mic.

Halide Demir este zgripturoaica de la vila, cea care o chinuie pe eroina noastra din Lupta rozelor, o sa aveti mari surprize din partea ei pe parcursul celor 68 de episoade sin serialul turcesc pe care-l urmariti acum de la ora 18:00 la postul Avasa TV.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi de atat timp si ca sunteti ineresati despre tot ceea ce scriem despre serialele turcesti pe site-ul Club Seo – clubul iubitorilor de filme si seriale online! Va reamintim ca ne putei oricand scrie la rubrica Contact, singurul loc in afara de Forum unde puteti lua legatura direct cu noi! Toate comentariile vor fi postate pe site si pe FaceBook, pe paginile speciale.

Lupta rozelor

Lupta rozelor – final si actori principali