Dupa ce ati urmarit episodul de ieri din Lupta rozelor ai zice ca acum Gülfem este invinsa definitiv si Gülru Sipahi va avea in sfarsit liniste, dupa ce a asta 15 zile inchisa, departe de familie si de sotul ei. Sau poate si-a dat seama ca Omer este totusi persona langa care ar trebui sa-si continuie viata, doar ca de fapt nu va fi chiar asa. In primul rand cred ca personajele si-au facut un obicei din a cadea pe scari, este randul creatoarei de moda sa-si ia portia in episodul de miercuri.

Lupta rozelor – episodul de miercuri, Gülru Sipahi si Cihan din nou impreuna

Daca pana acum cea care mereu isi facea bagajele era Gülru, iata ca in episodul de miercuri din serialul Lupta rozelor Gülfem este cea care este cu valizele la poarta. Dar pare va avea ea puterea sa stea departe de rivala ei? Dar ai sa te intrebi cum de a decis sa plece, ei bine dupa ce ii da sotiei lui Cihan sa semneze contractul prenuptial si ea il semneaza, Cihan il rupe si ii spune ca va imparti de buna voie averea cu sotia sa. Asa ca ce-i mai ramane de facut? Sa plece!

Anexa e goala, familia lui Gülru s-a mutat in vechea casa a tatalui lor, soacra inca mai sta si ea impreuna cu fiul ei cel profitor ( va sta aproape tot serialul ), Yonca isi face iar planuri de a urca cumva pe scara sociala, deci intriga continua. Dar totusi dupa o mica cearta cu familia ei, Gülru Sipahi reuseste sa-i convinga sa se intoarca in anexa de la vila. Mert o salveaza pe nou asa prietena, iar Omer o viziteaza pe vechea prietena la noul sau domiciliu. Va dorim vizionare placuta!

Lupta rozelor - Gülru Sipahi

Lupta rozelor – episodul de miercuri, Gülru Sipahi si Cihan din nou impreuna