M-am uitat cu placere ieri la ultimul episod din Lupta rozelor, mai ales ca deja mi-am facut o parere despre fiecare personaj. Am remarcat si faptul ca au schimbat actrita care juca rolul mamei lui Ömer, cea veche parea mult mai potrivita. In fine, in episodul de ieri din serialul turcesc Lupta rozelor am inteles ca in afara de Gülru, tatale ei si frumosul doctor, restul sunt un pic luati – sau dusi. Hai sa vedem, chiar daca Gülfem este bogata si celebra, face orice sa-i fie rau lui Cihan si sa-l enerveze pe Ömer, desi pe de alta parte vrea sa-l cucereasca.

Lupta rozelor – episodul de ieri – review seriale online

La fel de dus este si Mert Gencer, care dupa ce-i arunca inelul de logodna in nas iubitei sale Gülru Çelik, vine sa o vada si sa-si ceara iertare, dar pentru ca cata oara? Acum este sofer, da toata ziua nas in nas cu Ömer si cu Cihan. Ati vazut ca ultimul dintre ei, din dragoste pentru prietena sa din copilarie si-a invins teama si a iesit pentru prima data din casa. De aici pana cand ii va cere mana si ea va accepta nu mai sunt decat cateva episoade!

Sa o luam acum pe sora lui Gülru, cea care lucreaza la spital. Da, este vorba de Yonca Çelik, cea care acum umbla ca topita dupa baiatul lui Mesude, Taner. Pai in afara de faptul ca nu intelege ca acel colier de 70.000 de dolari nu inseamna nimic pentru un astfel de copil de bani gata, isi mai pune si sora de zeci de ori in situatii limita. De ce? Pentru ca viseaza ea ca se va marita cu fiul lui Şevket? Hai sa fim seriosi, pentru el este doar o razbunare fata de tatal sau si a bunicii, care o otravesc zi de zi pe mama sa.

Lupta rozelor - episodul de ieri

Lupta rozelor – episodul de ieri