Abia am ajuns la episodul 22 din serialul turcesc Lupta rozelor si deja nu mai intelegem cine si de ce se va casatori, se pare ca va trebui sa asteptam pana la ultimul episod ca sa aflam finalul. Ar trebui totusi sa stiti ca povestea de dragoste dintre Ömer si Gülru va contiuna, chiar daca in curand vom asista la la un eveniment tragic, moartea tatalui celor patru surori. Nici povestea lui Cihan nu se termina asa cum am crede, dragostea lui pentru Gülru va continua pana la finalul serialului.

Lupta rozelor episodul 68 – finalul si casatoria dintre Gülru si Ömer

Da, este adevarat ca in episodul 68 Gülru si Ömer sunt pe punctul de a se casatori, ba chiar o sa o vedem pe frumoasa mireasa in fata oglinzii. Dar de ce nu se ajunge unde ne asteptam cu totii? Cum ramane Gülfem fara casa si alte astfel de intamplari le vom vedea abia in ultimile episoade din serialul Lupta rozelor. Stiu ca sunteti si voi mirati de ingeniozitatea scenaristului, car eii aduce mereu pe eroii din serial exact acolo unde trebuie la momentul cel mai nefericit. Dar asa sunt filmele, nu-s chiar realitate pura, nu-i asa?

O sa o vedem pe Gülru evoluând, nu va ramane pe parcursul celor 68 de episoade fata naiva de la inceputul serialului, ba o sa o vedem pe Gülfem cum isi imbratiseaza rivala cu dragoste, in timp ce-i cedeaza casa. Interesant, nu-i asa? Iar Gülru isi va pune poza in dormitorul unde a fost atat de mult umilita, in locul tabloului rivalei sale. Dar familia ei va parasi conacul exact in aceiasi zi, dezamagita de ceea ce sora lor inocenta a ajuns, o copie a scorpiei blonde, Gülfem. Oare o va linisti razbunarea pe noua vedeta, sau va ramane un suflet gol si pustiit?

Gurlu si Omer se casatoresc

Lupta rozelor episodul 68 – finalul si casatoria