Vineri ati ramas cu totii inmarmuriti cand ati vazut ce descoperire a facut Gülfem si v-ati dat seama ca cel pe care l-a vazut ea este Cihan. Dar stati linistiti, va fi salvat si asa cum va spuneam, desi pare incredibil, se va casatori cu Gülru. Acum va ganditi ce va face ca dupa logodna, Mert sa renunte la casatorie. O sa vedeti ceva interesant si in episodul 6 din Lupta rozelor, iar daca va place cum se desfasoara actiunea, nu uitati sa ne scrieti pe pagina noastra de FaceBook, dedicata serialelor turcesti.

Serialul turcesc Lupta Rozelor – ultimile episoade online subtitrate in romana

Am decis sa postam in fiecare saptamana cateva dintre cele mai interesante episoade din Lupta rozelor online, cu subtitrare in limba romana, pentru fanii nostri. Mai multe detalii veti gasi si pe portalul Cinema 24 h, unde colegii nostri actualizeaza permanent lista filmelor si serialelor difuzate online.

Hai sa vedem impreuna in episodul de luni cum vor evolua lucrurile, ce va face Ömer cand va fi gasit impreuna cu tanara noastra eroina la discoteca si cum vor reusi ei sa scape si de aceasta data de furia rautacioasei Gülfem. Evident ca nu trebuie sa o scapam din ochi nici pe sora mai mare, Yonca care se pare ca nu a inteles inca faptul ca se joaca cu focul si merge la hotel impreuna cu nepotul lui Ömer. Banuiesti cine da peste ei? Da, nu o sa-ti spun pentru ca exact azi la ora 19 vei avea ocazia sa afli finalul acestui episod.

Lupta rozelor actori

Serialul turcesc Lupta Rozelor – ultimile episoade online subtitrate in romana