Cred ca deja avem aici pe site publicul nostru fidel care urmareste serialul turcesc Lupta rozelor, asa ca avand in vedere ca pana luni suntem lipsiti de episoadele transmise la Acasa TV, m-am gandit sa va spun cate ceva din episoadele urmatoare, iar din poza deduceti corect ca frumoasa Gülru se va casatori cu Mert. Asa se face ca in Lupta rozelor se complica actiunea, caci tot noi v-am anuntat ca de fapt Cihan va fi sotul lui Gülru in viitorul apropiat.

Lupta rozelor – casatoria dintre Gülru si Mert urmata de divort

Desi nu poti intelege cun de rabda Gülru toate jignirile din partea rautacioasei Gülfem, mai ales acum cand stie clar ca stapana ei nu este un om bun. Ca sa stati linistiti totusi am sa va spun ca deja micuta Gülru se va apuca in sfarsit de munca ei, adica nu va mai fi o simpla servitoare in casa rivalei ei, va incepe munca de designer vestimentar. Unde? Asteptati sa ajungem macar la episodul 23 din serialul  Lupta rozelor, episod in care veti asista la primul sarut dintre Ömer si Gülru. Deci aveti ce vedea in ultimile episoade ale serialului turcesc de la Acasa TV.

Daca va place serialul Lupta rozelor ne bucuram, desi stim ca ati fi vrut mai multa actiune, cum a fost de exemplu in serialul turcesc Ingeri si nobili. Dar nici in acesta nu e chiar pace si liniste, o sa avem parte de impuscaturi, batai intre tata si fiu, ba chiar o sa vedeti ceva la care nici nu v-ati gandit pana acum. Va dorim vizionare placuta, atat la televizor cat si online!

Lupta rozelor casatorie

Lupta rozelor – casatoria dintre Gülru si Mert