Azi fiind marti ma gandesc ca e vremea sa mai fac si putina filozofie de viata, iar ca motto am ales citatul de mai jos, concluzia fiind ca nu e neaparat nevoie sa invingi in fiecare lupta cu viata, ci sa te ridici de fiecare data si sa mergi mai departe. In cei aproape 60 de ani de viata cred ca am luat-o de la zero de cel putin patru ori, dar nu m-am dat batut niciodata, chiar si azi cand le spun unora ce varsta am, ba nu cred, ba au impresia ca e o gluma, cum sa scrii pe un site la varsta asta, pe internet scriu doar cei tineri, nu-i asa?

Lupta cu viata sau cum sa nu te lasi infrant niciodata de greutati

Prima batalie a fost cea cu moartea, la varsta de doar 22 de ani am ramas orfan, asa ca a trebuit sa ma intretin singur din anul doi de facultate. Am reusit, m-a prins revolutia intr-o perioada cand credeam ca am deja un plan de viitor, dar cum case nu se mai dadeau, de munca trebuia sa-ti cauti, am parasit Bucurestiul si am ales Tulcea ca destinatie finala. Iarasi de la zero, am tras tare si mi-am vazut primul vis cu ochii, prima casa!

Privatizat inca din 1993 – luna ianuarie, cu banii de pe doua concedii si leafa pe o luna am deschis un SRL. A mers bine, am trecut de la electronica la comertul in chischineata, am mai predat la liceu cu doua norme si jumatate ca sa am bani de marfa, a fost ok. Doar ca viata nu e chiar asda cum te astepti, a urmat divortul si alt oras, iarasi de la zero. Am lasat totul in urma, am inteles ca informatica e viata mea, chiar daca intre timp terminasem si ASE-ul, ca a doua facutate si optiune.

Cum programarea nu mai era o varianta de castig, am abandonat programul de contabilitate care imi adusese ceva venituri si am trecut la meseria de content writer, cand pentru mine, cand pentru altii. Asa am ajuns de la cateva bloguri gratuite la peste 100 de domanii personale, pe care scriu si astazi. Teoretic, daca as incasa 100 de euro pe fiecare, ar fi 10.000 de euro in portofoliul meu. Acum ma gandesc care va fi urmatoarea statie a vietii mele, poate sa scriu o carte!?

Viate e o lupta

Lupta cu viata sau cum sa nu te lasi infrant niciodata