Sa zicem ca ai nevoie de o forma de transport, dar nu esti unul dintre cei ce transporta ocazional sau in cantitati mici, ci esti o firma care are nevoie de ceva la nivelul profesionalului! La cine apelezi? Eu zic ca la firma de transport terestru, naval si aerian Lulu Fishing Trans SRL, nu-i asa? Asta indiferent ca ai nevoie de transport intern sau international! Este o firma mica, nu este una mamut, de aceea are si un preturi mai mici decat cele practicate in mod normal de o astfel de companie de transport.

Lulu Fishing Trans SRL – Transport international de persoane, marfuri si colete

Lulu Fishing Trans SRL est eo firma de familie, adica este condusa de familia lui “Lulu“, patronul firmei. Eu am aflat despre ei in mod intamplator, de la un prieten comun sa zic asa, desi nu eram chiar interesat sa transport ceva, dar am vrut sa ma informez despre preturi, conditii si mai ales despre firme flexibile, care se pot adapta cerintelor clientilor sai.

Asa am descoperit ca Lulu nu se ocupa doar de pescuit, ci face si transport auto sau chiar cargo cu avionul. Nu strica o astfel de cunostinta zic eu, asa ca o sa merg la ie la birouri, in Bucuresti sa vad ce se poate negocia cu ei. Puteam sa sun la telefon la numarul: +40 753 087 693, dar mie imi place contactul direct cu cei cu care colaborez, chiar si in cazul transportului de marfa. Abia astept sa merg sa vad cum se prezinta situatia, poate ca asa o sa-mi transport mai ieftin marfa de la Bucuresti la Arad, cine stie?

Lulu Fishing Trans SRL

Lulu Fishing Trans SRL – Transport international de persoane, marfuri si colete