Rareori ma iau dupa ce prezinta Catalin Maruta la emisiunea lui – nu intru inamanunte, dar de data asta chiar vreau sa facem ceva, sa-l ajutam pe Lukacs Robert din Cluj, cei de acolo il stiu deja si cunosc povestea lui. Pentru cine nu o stie este simpla, sufera de o boala grava, nu are pe nimeni si totusi munceste si ce m-a determinat sa lansez acest apel, plateste impozite si are casa de marcat. Adica are un fel de ghereta pe care o cara in spate, vinde ce are el acolo si merge la fisc sa dea bani la buget!  Pricepi asta?

Lukacs Robert din Cluj are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor – mergeti si donati

Lukacs Robert este bolnav de o boala grava si incurabila, dar totusi munceste cinstit, asa cum poate el, vinde diverse intr-o gereta pe care o cara in fiecare zi prin Cluj, iar pentru banii incasati da bonuri fiscale, ceea ce nu fac multi dintre miliardarii tarii. Tot ce-si doreste este sa-si ia o ghereta noua care sa-l ajute in munca.

Titular cont: Lukacs Robert
CNP 1810818125874
Cod SWIFT : BTRLRO22
Cont EURO: RO79BTRLEURCRT00M5623902
Cont RON: RO94BTRLRONCRT00M5623902

Hai ca poate fiecare sa dea o mana de ajutor, ce inseamna 10 lei pentru cineva care are cat de cat din ce trai? Am vazut multe la viata mea, dar asa ceva mai rar, pe cuvantul meu! Dati mai departe povestea lui, poate se vor gasi si alte persoane care sa-l ajute pe Lukacs Robert din Cluj, chiar are nevoie de ajutor si este in puterea noastra sa o facem! Nu sunt un adept al postarilor de genul asta, dar cate odata cred ca trebuie sa ne urnim, sa schimbam si noi viata cuiva! Dumnezeu sa va ajute!

Lukacs Robert

Lukacs Robert din Cluj are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor – mergeti si donati la banca in conturile afisate