L-am cunoscut pe Florin Calinescu pe holurile TVR in anul 1993, apoi prin decembrie 1995 mi-a spus ca Pro TV angajeaza, l-am intrebat care-s conditiile si mi-a zis: ca la TVR, dar mai lejer putin. A, zic eu – daca-i ca la TVR nu ma intereseaza, dar m-am inselat amarnic, era vorba nu de salariu ci de obligatiile de serviciu. El a devenit celebrul prezentator al show-ului Chestiunea Zilei, eu un simplu inginer. Doar ca viata nu a fost asa de buna cu Florin Calinescu pana la final, iar multi il judeca fara sa stie prin ce calvar a trecut cu adevarat.

Lucruri nestiute despre adevarata viata a lui Florin Calinescu

La fel ca si Ioan Gyuri Pascu, Florin Calinescu a fost lovit crunt de soarta, pe rand s-au stins din viata sotia si fiul sau, Anamaria si Luca. Asta dupa ce la doar cateva luni s-a mai stins din viata un copil, iar ca totul sa capete de acum un aer sinistru, ambii sai parinti au decedat la distanta de doar doua luni unul de altul. Dar poate ca cel mai mult a fost marcat Florin Calinescu de modul in care fiul sau de doar 24 de ani a parasit scena vietii, luandu-si zilele.

Acum va este clar de ce zambetul de pe chipul actorului si omului de televiziune Florin Calinescu nu mai este acelasi? Sincer mie mi-a placut de el, atitudinea sa din anii de glorie era ok, a urmat poate un pic de aroganta, iar pentru asta a platit un pret prea mare pentru o fiinta umana. Acum a revenit pe scena, la televizor – tot la Pro TV, postul care l-a consacrat. Pentru ca orice am spune, nimeni nu si-l aminteste din serialul Lumini si umbre, nu-i asa?

Florin Calinescu

Lucruri nestiute despre adevarata viata a lui Florin Calinescu