Deja parca traiesc un déjà vu, frumoasa Loredana Groza nu va castiga nici anul acesta Vocea Romaniei, mai ramane sa vedem ca pe primul loc va fi Smiley sau Tudor Chirila si din cinci editii, Moga si Loredana dovedesc ca aleg neinspirat vocile. Cat mai avem de asteptat pana vineri, sau cum spunea bunicul meu, numai maine nu-i poimaine! Eu pariez pe Smiley, pentru ca vocea fetei lui Tudor Chirila mi se pare frumoasa dar nu chiar de Vocea Romaniei. Nu mai spun ca beneficiaza de aportul a doua voci, iar daca inca odata o voce exotica va castiga Vocea Romaniei, nu ne va mira, nu-i asa?

Loredana Groza a fost eliminata de la Vocea Romaniei editia a V-a

Loredana a reusit cea mai incredibila performanta, sa fie ea cea mai buna voce din juriu, dar sa nu castige niciuna din cele cinci editii de Vocea Romaniei! In schimb Tudor Chirila a reusit sa ia tofeul de la prima prezentare! Interesant, nu-i asa? Cel mai iubit de public, a plecat – sper ca va mai aduceti aminte de Horia Brenciu, nu-i asa? Hai faceti socoteli, ziceti cine credeti ca va castiga si veti primi un cadou din partea ClubSeo!

Poate ca la anul schimba iar regula jocului, doar doar castiga ori Loredana ori de ce nu Moga ( au, dar daca va castiga anul asta, o dau eu in bara, cu prezicerea mea, nu-i asa? ). Nici nu mai stiu ce sa zic, doar doar o castiga preferatul meu, desi pana la urma poate sa castige oricine, numai Moga sa nu fie pe locul 1 si daca e posibil pe doi sa fie Chirila! 🙂 In rest cum o fi, asa sa pice!

Loredana - Vocea Romaniei